26. oktober 2017

XC90

BESTILL PRØVEKJØRINGFÅ ET PRISTILBUD

SKANDINAVISK ELEGANSE

En harmonisk, enkel design, stilren luksus, med avansert sikkerhet og komfort for alle 7 passasjerer. XC90 kan leveres som Plug-in Hybrid

MED ØYE FOR DETALJER

Hver detalj hos XC90 er designet for at kjøringen skal bli enklere, morsommere og mindre stressende.

Håndverkets kunst

Hvert element er i harmoni og laget av de fineste materialer, som mykt skinn og luksuriøst tre. Med unike detaljer som girspaken av krystall og ventilerte forseter utformet til å passe menneskekroppen, inkludert massasjefunksjoner og fireveis elektrisk korsryggstøtte.

Pilot Assist

Pilot Assist opprettholder automatisk en fast hastighet eller avstand til bilen foran, samt bruker milde vibreringer i rattet for å holde deg riktig justert innenfor veimerkingene.

INTELLIGENT KRAFT

Ingen kompromisser

Vi har forbedret XC90s ytelse og miljøfotavtrykk. Dette understreker det vi alltid har sagt; du trenger ikke å ofre ytelse og kjøreevne for drivstoffeffektivitet og lavere CO2-utslipp. Med forskjellige kjøremodi som Comfort og Off Road, tilpasset enhver sinnsstemning og ethvert terreng.

Hei, bilen

Sensus

Utformet til å være så naturlig og intuitiv å samhandle med som mulig – bare snakk for å få ting gjort, eller trykk for å styre systemene med én gang.

Sensus-løsninger kombinerer det siste og beste innen informasjon og underholdning. Med en innebygd hotspot, slik at du og din XC90 alltid er på nett.

Kontakt oss for mer informasjon: volvo@harila.no

Du kan lese mer om XC90 her