26. oktober 2017

XC60

BESTILL PRØVEKJØRINGFÅ ET PRISTILBUD

NYE VOLVO XC60

Fremtiden innenfor sikkerhet

Alt vi gjør, starter med mennesker. Vi tenker på alle i og omkring bilen. Vårt ansvar omfatter nemlig mer enn bare øyeblikket når en ulykke er i ferd med å skje. Det omfatter alle de fremtidige øyeblikkene vi kan nyte, fordi ulykken ikke skjedde.

Din trofaste annenfører

City Safety fungerer som en annenfører som alltid hjelper deg å passe på. I den nye XC60 registrerer City Safety andre kjøretøyer, syklister og fotgjengere – til og med dyr – rundt bilen. Oppdaterte City Safety inkluderer dessuten styrehjelp, som aktiveres når automatisk nedbremsing alene ikke er nok til å unngå en kollisjon.

Designet for kjøreglede

XC60 er en usnobbete SUV designet for kjøreglede. Dette er en bil som stimulerer alle sanser – med en trygg og inspirerende kjøreopplevelse og enestående sikt over veien foran fra en nydelig innredet og ryddig kupé. Med lydanlegg i verdensklasse og sømløs integrering med smarttelefoner kan du virkelig nyte musikken din i Volvo XC60. Det ekskulsive Lydanlegget i XV60  er fra Bowers & Wilkins, som er en av verdens beste produsenter av lydanlegg. – Høyttalerne fra Bowers & Wilkins er blant de beste du får kjøpt for hjemmemarkedet og de gir en svært god lydopplevelse

Apple CarPlay* og Android Auto

Apple CarPlay integrerer en iPhone sømløst og gir deg tilgang til Apple Music i Volvo XC60. Med talestyringsfunksjonen Siri kan du ganske enkelt fortelle bilen hva du vil høre på. Android Auto støttes også, slik at du kan gjøre funksjonaliteten og musikken på en Android-telefon til en del av bilen.
*Apple CarPlay er et varemerke for Apple Inc
Bilen har også utvidet BLIS-teknologi (blindsoneinformasjon) med styrehjelp
Blindsoneinformasjon gir et visuelt varsel i sidespeilet hvis et kjøretøy nærmer seg bakfra i kjørefeltet ved siden av deg. Hvis du blinker inn i et kjørefelt der en annen bil nærmer seg bakfra, begynner varsellampen å blinke. Hvis du ikke reagerer på varslene og bilen begynner å bevege seg inn i det andre kjørefeltet, styrer den nye styrehjelpfunksjonen deg tilbake i kjørefeltet ditt for å unngå en kollisjon.
Pilot Assist-teknologien i den nye Volvo XC60 gjør det mindre anstrengende å kjøre i tett trafikk. Den opprettholder en valgt avstand til bilen foran og gir myke styreimpulser for å holde bilen riktig plassert mellom kjørefeltlinjene.
Nye Volvo XC60 har et DESIGN SOM BEGEISTRER

Rolig, kraftig og typisk skandinavisk

Sportslig profil med en diskré, tidløs design. En grill med tredimensjonalt uttrykk og et imponerende og kraftfullt panser.

Unngå alvorlige ulykker

Oncoming Lane Mitigation hjelper førere å unngå kollisjoner med biler i motgående kjørefelt. En fører som uforvarende har kommet ut av kjørefeltet, får et varsel, og automatisk styrehjelp styrer bilen trygt tilbake. Blindsoneinformasjonssystemet, som varsler førere om kjøretøyer i blindsonen, er nå oppgradert. Det ikke bare varsler, men styrer også bilen tilbake i kjørefeltet og ut av fare