26. oktober 2017

XC40

BESTILL PRØVEKJØRINGFÅ ET PRISTILBUD

MØT NYE VOLVO XC40

Den kompakte SUV-en fra Volvo.

Nye Volvo XC40 – den lille SUV-en med store innovasjoner. Med uttrykksfull design, oppfinnsom oppbevaring og smart teknologi er den bygget for en urban livsstil.

Volvo XC40 har utrykksfullt, ungdommelig design som er kombinert med SUV- propsjoner for å skape en bil med et særpreget uttrykk

Volvo XC40 har smarte oppbevaringsløsninger. Dette inkluderer oppbevaringsplass i dørene store nok til å romme laptops og vesker, en smart avtagbar opphengskrok og meget romslig oppbevaring mellom armlenene. Rett og slett en plass for alt.

Lettere å laste

Det er lett å laste inn i og ut av Volvo XC40, takket være funksjoner som den elektriske bakluken med håndfrifunksjon. Det er bare å bevege foten under den bakre støtfangeren for å åpne eller lukke luken automatisk. Bilen har også et sammenleggbart og avtakbart bagasjeromsgulv, og nakkestøttene i baksetet kan legges ned ved å trykke på en knapp.

 Smart teknologi

Volvo XC40 er full av brukervennlig teknologi. Fra senterdisplayet med brukervennlig berøringsskjerm til instrumentpanelet med høy oppløsning og stemmestyring som forstår vanlig tale – teknologien er der for å gjøre det enkelt. Det oppleves like naturlig som å bruke telefonen.

Et ekstra par øyne

City Safety – standard på alle Volvo XC40 – er som å ha en annenfører som passer på for deg. Systemet registrerer andre kjøretøyer, fotgjengere, syklister og store dyr forut og varsler deg hvis en kollisjon er nært forestående. Hvis du ikke reagerer i tide, bremser det automatisk for å hjelpe deg å unngå eller begrense skade ved en kollisjon.

Alltid på rett spor

Run-off road Mitigation bidrar til sikkerheten ved å holde bilen på veien. Denne innovasjonen registrerer om du er i ferd med å kjøre av veien, og bruker myke styreimpulser og om nødvendig bremsestøtte for å styre bilen tilbake i kjørebanen.

Sikkerheten i førersetet

Volvo er synonymt med veisikkerhet. Vi satte vårt første sikkerhetsbur i produksjon i 1944 og utviklet trepunkts-sikkerhetsbeltet i 1959. Vi fortsetter å utvikle banebrytende teknologi, og visjonen vår er at ingen skal bli alvorlig skadet eller omkomme i en ny Volvo etter 2020.

God oversikt og full kontroll

XC40 har en høy sitteposisjon som inspirerer til selvtillit på veien, takket være den gode sikten. Spreke kjøreegenskaper og god styrerespons gir deg full kontroll.

La bilen gjøre jobben

Pilot Assist gjør bykjøring mindre stressende. Denne funksjonen opprettholder automatisk farten og avstanden til bilen foran og gir myke styreimpulser for å holde bilen midt i kjørefeltet.

Ta grep

Ta styringen med intelligent firehjulsdriftteknologi som gir bedre veigrep med minimal økning av drivstofforbruket og CO2-utslippet.

Godlyd på fire hjul

Nyt yndlingsmusikken i Volvo XC40 med funksjoner som den unike luftventilerte basshøyttaleren som sørger for presis og kraftig lydgjengivelse. Hvis du vil ha en enda mer altoppslukende opplevelse, kan du velge Harman Kardon Premium Sound (ekstrautstyr) – utviklet i samarbeid med en av verdens ledende produsenter av lydanlegg.

Kommandosenteret

Med høy sitteposisjon og stilren kupédesign er Volvo XC40 en bil som hever deg over hverdagens trivialiteter og gir deg full kontroll. De vakre detaljene og nøye utvalgte materialene kjennetegner ekte skandinavisk håndverk.

Den høye bakkeklaringen gir Volvo XC40 en kraftfull holdning og sørger for svært god sikt. De store hjulene og dekkene takler alle slags veier. I denne SUV-en er du ganske enkelt hevet over det meste.

Care by Volvo – Abonner på bil og tjenester

En tjeneste du virkelig kan stole på

 Care by Volvo er mye mer enn en vanlig leasing service. Det er en abonnementsløsning, definert av en rekke tillegg som utfyller din opplevelse, gjør livet bedre, lettere og morsommere.
Care by Volvo er neste skritt på vår reise for å redefinere hvordan mennesker bruker bilen. Abonnementet gir alle fordelene ved et bilhold, uten bekymringer. Det sparer deg tid og krefter, slik at du kun kan fokusere på å bruke bilen. Alt som er inkludert i Care by Volvo gjør livet enklere og gir økt komfort.

Bekymringsfritt bilhold, utvidete tjenester, økt fleksibilitet og mer fritid.

Les mer om Care by Volvo her 

Kontakt oss for mer informasjon: volvo@harila.no

Les mer om Volvo XC40 sine spesifikasjoner her