26. oktober 2017

Nye V60

BESTILL PRØVEKJØRING FÅ ET PRISTILBUD

Allsidig, sportslig og elegant

Nye Volvo V60 er en allsidig familiestasjonsvogn med avansert chassis, kraftige motorer og flere kjøremoduser. Innvendig er skandinavisk håndverk kombinert med smart teknologi for å gi deg en engasjerende kjøreopplevelse. De nøye utformede detaljene fra den storslagne frontgrillen til de skulpturerte sidene understreker bilens atletiske karakter.

Interiøret i nye Volvo V60 bygger opp under en aktiv livsstil. Den nedfellbare bakseteryggen har en praktisk 60/40 deling, hvor hver enkelt del kan felles ned for å skape et praktisk og helt flatt bagasjerom. Med et lastevolum på 529 liter er bagasjerommet i nye V60 et av de største i sitt segment.

Kontroll til fingerspissene

Mange av funksjonene i nye V60 styres fra senterdisplayet med berøringsskjerm. Senterdisplayet er designet for å redusere distraksjoner, og har en tydelig grafikk og et vertikalt format som gjør det enkelt å lese trafikkinformasjon og kart. Berøringsskjermen er på 9″ og har et spesialbelegg som reduserer gjenskinn og automatisk justerer lysstyrken etter lysforholdene. Talestyringsfunksjonen i nye V60 lar deg betjene klimaanlegget, navigasjonssystemet og medie- og telefonfunksjoner ved å snakke til den.

Plug-in Hybrid

Nye V60 kommer med to forskjellige plug-in hybrid motorer, T6 Twin Engine med en samlet effekt på 340 hk, samt den noe større T8 Twin Engine som genererer 390 hk. Plug-in hybrid motorene har et kjøremodus som passer alle behov:

  • Pure – benytter bare den elektriske motoren og har null-utslipp av CO2.
  • Hybrid – benytter enten bensinmotoren, den elektriske motoren eller en kombinasjon av de to for å maksimere ytelsen.

Volvo V60 får du i utstyrsnivåene Momentum og Inscription

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss for mer informasjon: volvo@harila.no

Les mer om nye Volvo V60 sine spesifikasjoner her