15. mars 2015

Om oss

Harilagruppen

Harila konsernet, Bilbyene og Harila Vadsø

Harila gikk tidligere under navnet “Brødrene Harila”, og har sin historie tilbake til en hulstensfabrikk og et maskin entreprenør firma på 1950-tallet.

Dagens bilkonsern har sin opprinnelse fra bygda Vestre Jakobselv, og er godt etablert med avdelinger i Finnmark og Troms.

Forretningsområde er hovedsaklig bilanlegg for Toyota, Lexus og Volvo. Du finner våre bilanlegg for Toyota etablert med service og bilutsalg i Alta, Hammerfest, Vestre Jakobselv, Bardu, Finnsnes og Tromsø.  Bilanlegg for Lexus er etablert i Tromsø, med serviceverksteder i Alta, Hammerfest, Vestre Jakobselv, Bardu, Finnsnes.    Bilanlegg for Volvo personbiler er etablert med service og bilutsalg  i Alta. Volvo utstilling/showroom er etablert i Vestre Jakobselv, mens Volvo serviceverksted finner du i både Vestre Jakobselv og Hammerfest.

Harila Vadsø AS (tidligere Varanger Auto AS) ble fra oktober 2019 en del av Harila Gruppen, og er etablert med bilanlegg for Volkswagen og Nissan i Vadsø by.

Bilbyen Skadesenter et samarbeid med andre nærliggende aktører. Disse verkstedene blir etablert i Alta, Finnsnes, Tromsø og Vadsø (Vestre Jakobselv) med fagområde på karosseri, oppretting og lakkering.

Forøvrig har Harila drift av bilutleiestasjoner i Troms og Finnmark, spennende YX bensinstasjon med pakkeutlevering i Vestre Jakobselv, en av Nord Norges største Power butikker i Vadsø. Harila eier og driver et betydelig eiendomsselskap gjennom Harila Gruppen Eiendom AS, som på sin side har virke i og utenfor Norges grenser.

Harila`s hovedanlegg og hovedkontor ligger i Vestre Jakobselv i Vadsø kommune. Konsern administrasjon er hjemlokalisert i Vadsø, og huser våre sentrale økonomi, personal og IT funksjoner tilhørende alle virksomheter.

Harilagruppen har over 200 dyktige medarbeidere med lang erfaring, og som gjør oss til en solid aktør i Nord-Norge.

2016
Bilde: Det nye Volvoanlegget i Alta