Volvo i Vestre Jakobselv

VOLVO-FORHANDLER: Svein Reiseren og Børre Kristoffersen er selgere hos Harila i Vestre Jakobselv. Her med to populære Volvo-modeller, XC40 og XC60.

Visste du at vi selger ny og brukt Volvo i Vestre Jakobselv?

Harila forsyner finnmarkinger med Volvo. I Vestre Jakobselv har vi både nye og brukte Volvo utstilt i butikken. Her kan du også prøvekjøre bil og få utført service. Dessuten er det klart for en spennende nyhet …

Bilkonsernet Harila har sin opprinnelse i bygda Vestre Jakobselv, og er et godt etablert navn i området. De fleste vet at Harila er Toyota-forhandler, men ikke alle er klar over at de også selger Volvo i Vestre Jakobselv.

– Vi får titt og ofte inn folk som blir overrasket over at vi har Volvo, selv om vi har ført merket her i flere år, sier selger Svein Reiersen.

Brukt og ny Volvo utstilt

I Vestre Jakobselv er en del av salgslokalet forbeholdt Volvo, og her har de både brukte og nye Volvo utstilt. Svein har et inntrykk av at det blir flere og flere Volvo av nyere type på veiene i Finnmark.

– Jeg har kunder fra både Vadsø, Kirkenes, Tana, Vardø, Berlevåg, Båtsfjord og Meham innom butikken, forteller han.

– Akkurat nå er det mange som er nysgjerrig på XC40, XC60, gjerne Plug in-versjonene. Vi har også mange andre modeller som er veldig fine og populære, både brukte og nye biler.

Prøvekjøre Volvo?

Har du lyst til å prøvekjøre en bil som ikke står utstilt i Vestre Jakobselv? Ta kontakt for å høre om mulighetene. Harila har nemlig utsalgssteder for Volvo også i Alta og Hammerfest, og flytter ofte biler mellom lokasjoner.

– Om du er ute etter en spesifikk brukt Volvo som ikke står hos oss akkurat nå, kan vi i mange tilfeller skaffe den. Ta kontakt, så kan vi kanskje hjelpe deg.

Service og verkstedtjenester

På Harilas verksted i Vestre Jakobselv står tre dedikerte Volvo-teknikere klare for å hjelpe deg når bilen din trenger service. Som Volvo-eier får du (eller bilen din) en personlig servicetekniker (PST). Denne personen vil følge bilen din, som din fastlege følger deg.

– Denne ordningen gir kunden en trygghet. Du vil møte en person som kjenner bilen og bilens historie, forteller Svein.

Teknikerne i Vestre Jakobselv er under sertifisering for å bli utdannede Volvo-teknikere.

Spennende nyhet

En nyhet mange har ventet på er den første elbilen til Volvo. XC40 Recharge Pure Electric kan nå bestilles hos Harila.

– Det er en høyreist SUV med lang rekkevidde, masse kraft og høy bakkeklaring. Bilen er godt utstyrt i utgangspunktet, og er et spennende alternativ premiumklassen, forteller Svein.

XC40 Recharge har to motorer, én foran og én bak, og kommer med firehjulstrekk som standard. Batteriet er på 78 kWt, og en estimert rekkevidde på over 400 kilometer. I 2025 skal halvparten av det globale salget til Volvo komme fra helelektriske biler, mens resten skal være hybridbiler.

– Det skjer masse spennende hos Volvo. Vi følger med, og fortsetter å levere Volvo i den nordligste delen av fylket vårt.

Akkurat nå har vi kampanjer på: 

Kontaktinformasjon

Svein Reiersen
91804023
svein.reiersen@harila.no

Børre Kristoffersen
97985612
borre.kristoffersen@harila.no

Volvo XC40 Recharge er en helelektrisk bil tilpasset nordnorske forhold. Bilen har høy bakkeklaring, masse kraft og lang rekkevidde.