VOLVO V90 PLUG-IN HYBRID

 

Sofistikert, allsidig og lekker. V90 er stasjonsvognen som gir deg en bedre hverdag – uansett værforhold.

Volvo V90 T8 Plug-in Hybrid gir deg det beste fra begge verdener – kompromissløs kraft. Med 390 hk gir kombinasjonen av en firesylindret bensinmotor og en kraftig elmotor deg kraft og ytelse tilsvarende en langt større motor, men med mye lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp.

De fire forskjellige kjøremodusene er designet for å dekke alle behov: Hybrid-modus gir deg jevn og effektiv daglig kjøring. I ren elektrisk modus er kjøreturene nesten lydløse med null utslipp. I Power-modus kombineres bensin- og elektrisk kraft for å gi deg maksimal ytelse. I AWD-modus har du permanent firehjulstrekk.

Kun 5.495,- pr. måned*

  • Volvo V90 T8 AWD Plug-in Hybrid Inscription eller R-design
  • 3 års bindingstid/45.000 km.
  • Startleie/etableringsgebyr 89.900,-
  • Totalpris 287.720,-

Volvo V90 T8 AWD Plu-in Hybrid inneholder blant annet: Elektrisk bakluke | LED hovedlys med automatisk blending | 19″ alu.felger | Komfortseter i skinn | Elektrisk korsryggstøtte | Volvo On Call med Wi-Fi Hotspot | Nøkkelløs åpning/start | El. førersete m/minne | Oppvarmede seter foran og bak | Oppvarmet ratt | Syklistvarsling m/autobrems | Large Animal Detection | Trafikkskiltinformasjon | Parkeringsvarmer med timer | Intellisafe Assist | Digitalt kombiinstrument 12,3″ | DAB+ radio m/AUX og USB | Subwoofer | Audio HP SensusConnect 9″ | Laminerte sideruter | City Safety | Parkeringssensor foran og bak | El. oppvarmede spylerdyser m.m.

Les mer om V90 her

 

* Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Startleie/etableringsgebyr 89.900,-. Månedspris 5.495,- og totalpris 287.720,- vil variere med rentenivået. El. rekkevidde opptil 44 km. Forbruk fra 2,0 – 2,2 l/100 km. CO2-utslipp fra 46 – 49 g/km EU-Cycle.

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Forbehold om skrivefeil.