VOLVO S90 PLUG-IN HYBRID

Stille og avskjermet, med brukervennlig teknologi og kompromissløs ytelse – det er dette som gjør Volvo S90 Plug-in Hybrid så enestående. Eksklusive materialer er kombinert med godt håndverk i et typisk skandinavisk designspråk.

T8 Twin Engine gir deg ytelse som en sportsbil – med utslipp som en bybil. Her samarbeider en kompakt, firesylindret turboladet og kompressormatet bensinmotor med en elektrisk motor.

Kun 4.995,- pr. måned*

  • Volvo S90 T8 AWD Plug-in Hybrid Inscription eller R-design
  • 3 års bindingstid/45.000 km.
  • Startleie/etableringsgebyr 89.900,-
  • Totalpris 269.720,-

Volvo S90 T8 Plug-in Hybrid AWD inneholder blant annet:
Volvo on Call | parkeringsvarmer m/timer | WIFI Hotspot | skinn komfortseter | elektrisk førersete m/minne |  fartsavhengig servostyring | skinntrukket dashbord | nøkkelløs | elektrisk bakluke | adaptive Cruise Control m/pilotassist | doble integrerte eksosrør | DAB+ | Audio High Performance m/subwoofer | parkeringssensorer foran og bak | m.m.

 

* Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Startleie/etableringsgebyr 89 900,-. Månedsleie 4 995,- og totalpris 269 720,- vil variere med rentenivået. Forbruk fra 2,0 – 2,2 l/100 km. CO2-utslipp fra 46 – 49 g/km. Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Forbehold om skrivefeil.