VOLVO V90 PLUG-IN HYBRID AWD

Leasingkampanje

Volvo V90 T8 Plug-in Hybrid gir deg det beste fra begge verdener – kompromissløs kraft. Med 407 hk gir kombinasjonen av en firesylindret bensinmotor og en kraftig elmotor deg kraft og ytelse tilsvarende en langt større motor, men med mye lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp.

Kun 4.995,- pr. måned

  • Volvo V90 T8 AWD Plug-in Hybrid Inscription/
    Volvo V90 T8 AWD Plug-in Hybrid R-design
  • Inkl. teknikkpakke PRO, parkeringssensor, el. innfellbart hengerfeste og komplette vinterhjul
  • 3 års bindingstid/45.000 km.
  • Startleie/etableringsgebyr 94.900,-
  • Totalpris 274.720,-
  • Bilpris 700.949,-

Begrenset antall.

Volvo V90 T8 407 hk AWD Plug-in Hybrid inneholder blant annet: Inscription/R-design | Navigasjon PRO | el. innfellbart hengerfeste | parkeringssensor foran og bak | svingbare aktive LED hovedlys | 360 graders parkeringskamera | Alle sikkerhetssystemer inkl. Pilot Assist | Head Up Display | aut. dimming av utvendige og innvendige speil | el. oppvarmede spylerdyser | 19” alu.felger | vinterhjul | DAB+ radio | skinnseter m.m.

Forbruk blandet kjøring 0,21 l/mil, CO2-utslipp 47 g/km.

Les mer om V90 her

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Forbehold om skrivefeil.