Kampanje – Volvo V40 Cross Country Summum

Tilbud på Summum-utstyrsnivå

Summum utstyrsnivå inneholder blant annet: LED hovedlys (Thor’s hammer) | Regnsensor | Midtarmlene bak med koppeholdere | Kromlist i spoiler foran | Keyless start | Blanke lister rundt sidevinduene | Aluminiumspaneler, “Milled Aluminium” | Tekstil gulvmatter, fargetilpasset | Ryggesensor | Regulerbart armlene foran | Digitalt 8” kombiinstrument | Automatisk avblending av innvendig (rammeløst) speil | Terskeldekor foran | Skinnratt med innlegg i Silk Metal | List over hanskerom, silk metal | LED lys i sidespeil | Høydejusterbart passasjersete med el.korsryggstøtte | El.innfellbare sidespeil m/ bakkebelysning | Ekstra interiør belysning med ulike farger | Dekorinnlegg i dørpanelene | Skinntrukket håndbrems | DAB+ radio

Summum til 0,-

Veiledende pris 37.000,- Kundefordel 37.000,-
Tilbudet på Summum gjelder alle motorer.

For mer informasjon eller prøvekjøring: 
Kontakt:
JØRN HELGE PEDERSEN
Salgssjef Alta Tlf. 91857259
E-post: jhpedersen@harila.no

 

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Forbehold om skrivefeil.

Volvo V40 Cross Country

Tøff på utsiden

Volvo V40 Cross Country er en høyere, kompakt og robust 5-dørs kombikupé.

Det robuste utseendet til Volvo V40 Cross Country inkluderer beskyttende karosseripaneler, større dekk og felger og høyere bakkeklaring. Dette gjør at man lettere håndterer humpete veier og ujevnt underlag. Nye Volvo V40 Cross Country består av det aller beste innen moderne skandinavisk design, med det lille ekstra.

Behold kontrollen

T5 bensinturbomotor kommer med firehjulsdrift (AWD) og Hill Descent Control, som med et knappetrykk guider deg ned de bratteste skråningene. Det betyr at du alltid har kontroll, uansett vær og veiforhold.

Ditt interiør – akkurat slik du ønsker det

De ergonomiske setene har unik tofarget design og sømmer i kontrastfarge. På førerinformasjonssystemet Sensus kan du selv justere styrken på de innvendige LED-lysene og dessuten kan du velge mellom syv forskjellige farger for å skape ønsket stemning. Eller du kan slå over på temperaturutstyrt belysning som automatisk innhyller kupeen i farger som matcher innstillingen på klimaanlegget.

Alle kreftene du trenger

Det finnes en motor som passer for deg, uansett hvilken førertype du er; fra den kraftfulle T5 bensinmotoren som produserer 254 hk, til den ultraeffektive D2-dieselmotoren som bare slipper ut 99 g/km CO2. Som del av Drive-E, vår innovative tilnærming til bærekraftig kjøring, kommer alle V40-motorene med start-/stoppteknologi.

Innovativ sikkerhet

Volvo V40 Cross Country har klasseledende sikkerhet med en rekke innovative teknologier, inkludert adaptiv cruise-kontroll, fotgjengerairbag, fotgjengervarsling med full autobrems og City Safety, som automatisk nødbremser bilen i hastigheter opp til 50 km/t. Alt er del av IntelliSafe, vår komplette tilnærming til bilsikkerhet.

Volvo V40 Cross Country får du i disse utstyrsnivåene:

  • Kinetic
  • Momentum
  • Summum
  • R-design

Hvilket utstyrsnivå passer for deg?

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside – klikk her

Velkommen til prøvekjøring av Volvo V40 Cross Country hos Volvo Harila!