Stolt samarbeidspartner av Finnmarksløpet 2016

2016-02-24_FLedition_Volvo-1600x900

Harila AS, avdeling Volvo er Stolt samarbeidspartner av Finnmarkløpet 2016!

Sammen med Avis Bilutleie har Harila AS i flere år skapt gode relasjoner inn mot Finnmarkløpet. Dette ønsker vi å fortsette med og ser fram til nok en folkefest og nye spenningsmomenter i årets løp.

I år som tidligere år stiller Avis med et tyve-talls biler for disposisjon til veterinærer, funksjonærer, presse etc. I tillegg vil representanter fra vår Volvo avdeling med flere andre samarbeidspartnere være en del av Finnmarskløpets Siida. De skal følge løpet rundt og bidra til å skape folkefest rundt på sjekkpunktene.

Som samarbeidspartner er vi opptatt av den tilhørigheten løpet har og det som skapes av verdier lokalt. Finnmarksløpets gode verdier har en identitet som sammenfaller godt med vår filosofi innenfor sponsing, som i stor grad går ut på å skape et positivt engasjement, trivsel, utvikling og aktivitet som kommer vårt lokalsamfunn til gode. I tillegg er Finnmarksløpet en unik arena for markedsføring av vårt flotte og kontrastfylte fylke både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Løpet er et viktig arrangement for Alta – men også for resten av Finnmark og Nordområdene.

«Gåsehud ute – Nytelse inne» er vår eksklusive Volvo kampanje i forbindelse med løpet.

Kampanjen gjelder flere av våre svært populære Volvo modeller. Disse er merket Finnmarksløpet Edition 2016 og tilbys kun i et begrenset antall.

Harila AS, avdeling Volvo er stolt av å være en del av Finnmarks vakreste vinter- eventyr og ønsker lykke til med årets løp som nå er like om hjørnet.
Besøk oss i Siidaen og test ut våre Volvo modeller. Du kan også delta på vår Facebook konkurranse ved å dele bilder med oss fra løpet!
Tagg oss med #volvoharila #flvolvoharila. Beste bildet blir premiert med en Ipad.